Huidverstrakken

Huidverstrakking voor gelaat & lichaam. Een strakkere huid, zonder te snijden, met radiofrequentie en ultrasoundtechnologie. Geen ongemak, geen pijn en geen hersteltijd. Dat is de Exilis Elite behandeling.

Tight & Bright

Exilis behandeling voor huidverstrakking

Op je gezicht en hals kun je te maken krijgen met huidverslapping. Bij Feel Unique gebruiken we de face applicator van de Exilis Elite om de huid te verstrakken.
Bij Feel Unique voeren we de RF behandelingen uit met Exilis Elite van BTL. Deze pijnloze en eenvoudige manier om je huid te verstrakken is heel effectief. Je kan radiofrequentie inzetten voor:

  • verminderen van rimpels
  • voorkomen van huidveroudering
  • verstrakken of verjongen van je huid

Je gezicht kunnen we in z’n geheel behandelen of alleen de gebieden die jou storen. Zo kun je losse zones aanpakken, zoals verslapte huid rond de ogen. Of bijvoorbeeld verslapping van de huid op je kaaklijn, de zogenaamde hamsterwangen. Soms geeft het juist een extra resultaat als je meerdere zones samen pakt, zoals voorhoofd en oogleden voor een verfrissing van vermoeide ogen en een open blik. Ook voor de hals is het een ideale oplossing. Van beginnende verslapping tot ‘kalkoenhals’, met een RF behandeling krijgt je verstrakking van je hals huid zonder operatie en zonder pijn.
Wil je je hele gezicht aanpakken? Kies dan voor de full face behandeling. Hierbij behandelen we alle zones in je gezicht inclusief je kaaklijn en hals. Deze aanpak geeft het effect van een natuurlijke facelift zonder operatie.

Before & After

Foto’s

OVER DE BEHANDELING

FAQ’S

De behandelingen zijn prettig om te ondergaan en hebben geen hersteltijd. Het voelt aan als een hotstone massage.
De gecontroleerde verwarming én koeling per applicator garandeert een effectieve behandeling. Door de warmte te veranderen kan elke huidlaag bereikt worden en wordt de behandeling afgestemd op het lichaamsdeel en het gewenste resultaat. De warmte van de behandelkop is gemiddeld zo’n 40˚C tot 42˚C. Die kop wordt in vloeiende, ronde bewegingen over de huid verplaatst waardoor de behandeling wordt ervaren als een aangename, ontspannen hotstone-massage.

De duur van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied en de huidconditie. Behandelingen duren gewoonlijk tussen de 8 en 30 minuten en de meeste cliënten hebben 4 behandelingen nodig met steeds 7 tot 10 dagen tussen de behandelingen.

De Exilis Elite is uitermate geschikt voor iemand die een oplossing zoekt voor huidverstrakking.

De Exilis Elite combineert gelijktijdig monopolaire radiofrequentie en ultrasoundtechnologie. De machine bevat verschillende applicators; één voor het gezicht en één voor het lichaam. De kop van de applicator brengt warmte in de huid. Door de 360˚ volumetrische verhitting wordt oud bindweefsel verstoord en de aanmaak van nieuwe collageenvezels gestimuleerd. Dit effect dringt door tot diep in de huid waar het van binnenuit herstelt.

Ja, de Exilis Ultra 360 is in veel klinische studies uitgebreid getest. De behandeling is daarin veilig bevonden en als bewijs daarvan is het zowel CE-gecertificeerd als FDA-gecertificeerd, wat betekent dat het aan de aller strengste veiligheidseisen in Europa voldoet. De medewerkers van onze kliniek zijn bovendien gespecialiseerd in de behandelingen voor huidverstrakking met dit apparaat.

TARIEVEN

Profiteer nu van een extra korting van 25% op alle hieronder vermelde tarieven!

BEHANDELINGDUURTARIEF
XS-zone; Keuze uit: Lippen, onderkin of bovenlip

Pakket XS-zone; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling    

8 minuten

5x 8 minuten

€100

€400

S-zone; Keuze uit: Oogleden, voorhoofd, bovenkant wangen of onderkant wangen

Pakket S-zone; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

20 minuten

5x 20 minuten

€150

€600

M-zone; Keuze uit: Decoletté

Pakket M-zone; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

25 minuten

5x 25 minuten

€175

€700

L-zone; Keuze uit: Knieën, kaaklijn, onderarmen, handen of nek

Pakket L-zone; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

30 minuten

5x 30 minuten

€200

€800

XL-zone; Keuze uit: Bovenarmen, heupen, dijbenen, billen, mannelijke borsten, zwembandjes, bovenkant rug of buikspieren

Pakket XL-zone; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

35 minuten

5x 35 minuten

€225

€900

Gehele gelaat

Pakket Gehele gelaat; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

45 minuten

5x 45 minuten

€300

€1200

Combinatie full face behandeling, hals en decolleté

Pakket full face behandeling, hals en decolleté; 4 sessies + 1 gratis nabehandeling

60 minuten

5x 60 minuten

€400

€1600