Spieropbouw & toning

Een strakke buik, strakke billen en stevige spieren?
Dan is de EMSCULPT NEO behandeling van BTL is de oplossing voor jou!

Power & Curve

Emsculpt Neo behandeling voor spieropbouw en body contouring

EMSCULPT NEO zorgt voor opbouw van spiermassa en vermindering van vetweefsel door elektromagnetische straling. Deze spiercontracties staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats in slechts30 minuten! EMSCULPT NEO voelt als een intensieve workout zonder pijn voor een strakkere buik, stevigere spieren of mooie ronde billen!

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren waardoor deze techniek een ware innovatie is. Tijdens de behandeling wordt vet verbrandt, zo veel zelfs dat vetcellen vernietigd worden! studies hebben aangetoond dat gemiddeld gemiddeld 30% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 25% toeneemt!

EMSCULPT NEO bestaat uit de unieke combinatie van 2 veilige, wetenschappelijk erkende technieken: High-intensity electromagnetische energie (HIFEM) en Radiofrequentie (RF). Deze zijn verwerkt in prettig aanvoelende apparaten die op uw lichaam worden aangebracht. In no time worden uw spieren aangespannen: alsof u duizenden buikspieroefeningen doet. Zo worden spieren opgebouwd en wordt onderhuids vet afgebroken. Met een strakkere huid en meer gedefinieerde spieren als resultaat. En naast de buik zijn ook de billen, bovenbenen, kuiten en armen geschikt voor EMSCULPT NEO.

Een bijkomend voordeel is dat je geen spierpijn krijgt, omdat er geen verzuring van de spier optreedt tijdens de behandeling. Je kunt dus na de behandeling gewoon meteen weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

Before & After

Foto’s

OVER DE BEHANDELING

FAQ’S

De Emsculpt NEO behandeling voelt als een intensieve workout waarbij u tevens warmte ervaart in het behandelde gebied. U kunt tijdens de behandeling rustig liggen en proberen te ontspannen.

De EMSCULPT NEO werkt het beste voor mensen die slechts enkele cm (3-4cm) “knijpbaar” vet hebben op het gebied van behandeling. Is er meer onderhuids vetweefsel aanwezig, dan is het lastig om met de HIFEM energie op de juiste plaats te komen. Het is vooral een goede methode om spieren en core te verstevigen, bodycontour te verbeteren, en bodyshape te verstrakken, bij mensen die geen overgewicht hebben (tot een BMI van 30). Het is dus geen geschikte behandeling om af te vallen als je last hebt van overgewicht.

Een EMsculpt behandeling wordt in de volgende gevallen afgeraden:

  • Tijdens de zwangerschap of in de eerste 6 maanden na een bevalling
  • Bij een metalen implantaat (pacemaker, defibrillator, neurostimulator, enz)
  • Bij een koperhoudende spiraal
  • Bij een spierblessure in het te behandelen gebied
  • Recente operatie
  • Bij epilepsie

Twijfel je of EMSCULPT voor jou mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Vier behandelingen van 30 minuten met steeds een week ertussen.

Direct na de behandeling ervaart u een iets andere gewaarwording. Echt positieve resultaten worden meestal 2 tot 4 weken na de laatste sessie gerapporteerd waarna de verbetering nog enkele weken doorzetten.

Ja, de Emsculpt Neo is in veel klinische studies uitgebreid getest. De behandeling is daarin veilig bevonden en als bewijs daarvan is het zowel CE-gecertificeerd als FDA-gecertificeerd,
wat betekent dat het aan de aller strengste veiligheidseisen in Europa voldoet.
De medewerkers van onze kliniek zijn bovendien gespecialiseerd in de behandelingen voor huidverstrakking met dit apparaat.

TARIEVEN

Profiteer nu van een extra korting van 25% op alle hieronder vermelde tarieven!

BEHANDELINGDUURTARIEF
Buik sessie los30 minuten€ 400,00
Buik 4 sessies4x 30 minuten€ 1600,00
Billen sessie los30 minuten€ 300,00
Billen 6 sessies4x 30 minuten€ 1800,00
Benen sessie los20 minuten€ 300,00
Benen 4 sessies4x 20 minuten€ 1200,00
Armen sessie los20 minuten€ 300,00
Armen 4 sessies4x 20 minuten€ 1200,00