Vetverbranding

De Emerald Green Laser is niet alleen een vluchtige trend, maar een revolutie in de manier waarop we body sculpting benaderen.

Burn & Shape

Emerald green laser voor vetverbranding

€500 korting: Pijnloos 15 cm kwijt in 4 weken.
Boek je gratis intake en Bodyscan, plus €500 korting.

Green Laser is een veilige, niet-invasieve, niet-operatieve vetverliesbehandeling die de vetcellen doet krimpen. Patiënten verliezen gemiddeld 15 centimeter tijdens een behandelingskuur, zonder hersteltijd. EMERALD Green Laser is de enige vetverwijderingsmachine op de markt die door de FDA is goedgekeurd voor de behandeling van maximaal 40 BMI. De laser vermindert de totale lichaamsomtrek en pakt hardnekkige vet- en cellulitisgebieden aan.
Na de vierde behandeling begin je al resultaat te zien. Het effect gaat enkele weken na afloop van de kuur nog door.

We zetten deze niet-thermische laser, in principe overal op het hele lichaam in. Wil je graag je lichaamscontour verbeteren zonder littekens, pijn of lange downtime? Wil jij weer een strakkere buik, bovenbeen vet verminderen, van je love handles af, onderkin weghalen of eindelijk je cellulitis aanpakken? Dan biedt de Emerald Green Laser de oplossing die je zoekt om zonder operatie effectief lichaamsvet te verminderen en cellulitis aan te pakken.

Het is een niet-thermische laser, dus er is geen kans op brandwonden of bevriezing , het is volkomen veilig. Het krimpt de vetcellen die het behandelt. Dus in plaats van de vetcellen te vernietigen, zoals vetbevriezing, wat kan leiden tot zeldzame maar ernstige complicaties zoals ‘paradoxale vetcellenhyperplasie’ (vetcellen vermenigvuldigen zich in andere gebieden), heeft deze laser nul risico, geen bijwerkingen!

De Emerald green laser vernietigt de vetcellen niet, maar leegt ze!

  • De meest effectieve en gezondste vetverliesbehandeling
  • Gemiddeld verlies van 15 cm in 4 weken
  • Pijnloos zonder bijwerkingen of hersteltijd
  • Korte sessies van max 30 minuten
  • 100% contactloos
  • Medisch gecertificeerd en goedgekeurd door de FDA

Feel Unique is dé expert op het gebied van bodyshaping in Amsterdam. Naast de Emerald Green Laser hebben wij ook een EMSCULPT NEO om bil- en buikspieren te verstevigen en de Exilis voor huidverstrakking over het gehele lichaam. Kortom: of het nou om vet verbranden, spieren opbouwen of huidverstrakking gaat, wij hebben voor elk probleem bij elke BMI een geschikte oplossing. Twijfel je of de Emerald Green Laser wel het geschikte device voor jou is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Before & After

Foto’s

OVER DE BEHANDELING

FAQ’S

Je voelt echt helemaal niks van de behandeling

De duur van een behandeling is afhankelijk van het te behandelen gebied.
Een behandeling met de Emerald Green laser gaat altijd in een kuur van 10 behandelingen van 15 of 30 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone.

De behandeling is geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder.
De Emerald Green Laser is een geschikte behandeling om vet op de buik en bovenbenen te verminderen bij iedereen met een BMI tussen de 20 en 40. Met 10 behandelingen van 30 minuten kun je in 5 weken tijd je buikomtrek aanzienlijk verminderen, tot wel 16 cm per kuur!.  Vet op buik, bovenarmen, bovenbenen en rug verminderen, je onderkin verwijderen en cellulitis verminderen: het kan bij iedereen.

Bij andere methodes om vet te verminderen draait het vooral om het verminderen van het aantal vetcellen. De Emerald Green Laser werkt anders. Vet is een hormoonproducerend orgaan, dat bij overgewicht uit balans is geraakt. Vetcellen nemen dan in aantal toe en ze veranderen van gedrag: ze zwellen op. Naast zwelling laat vetweefsel bij overgewicht ook een veranderde samenstelling zien. In normaal vetweefsel zitten allerlei soorten afweercellen. We zien dat sommige daarvan in opgezwollen vetweefsel nagenoeg ontbreken. Het gemis van deze beschermende factoren verhoogt het risico op bijvoorbeeld diabetes. Vaak proberen mensen af te vallen door middel van bijvoorbeeld een crash-dieet, maar wist je dat vetcellen een geheugen hebben? Als het lichaam de kans krijgt, zullen de vetcellen zichzelf in een razendsnel tempo weer aanvullen.

De Emerald Green Laser is een koude laser die de vetcellen stimuleert om zich weer normaal te gedragen. Door de vetcellen in het behandelde gebied met 10 lasers van 532 nm te behandelen ontstaan er meer transportkanaaltjes. Ook worden de vrije vetzuren in de vetcel weer vloeibaar gemaakt, dat noemen we emulsificatie. Ook zorgt de Emerald Green Laser ervoor dat de vetcellen meer transportkanaaltjes aanmaken. Hierdoor kunnen de vloeibare vrije vetzuren in de vetcel afgevoerd worden naar het lymfestelsel, dat ervoor zorgt dat deze vrije vetzuren op een goede manier uit je lichaam verwijderd worden. Je laat als het ware je vetcellen dus leeglopen. Hierdoor nemen de vetcellen in grootte af en gaan ze zich weer ‘normaler’ hormonaal gedragen. Het grote voordeel is dat dit effect ook na de kuur aanhoudt; je valt dus minder snel terug dan bij andere methodes om vet te verminderen. En dat zorgt ervoor dat je het resultaat langer en makkelijker vasthoudt dan bij andere methodes.

Ja, de Emerald Green Laser is de prijswinnende innovatie van Erchonia lasers.
Het is de enige laserbehandeling die FDA approved is voor het verminderen van vet op het lichaam.

TARIEVEN

Profiteer nu van een extra korting van 25% op alle hieronder vermelde tarieven!

BEHANDELINGDUURTARIEF
S-zone

Keuze uit; onderkin, rugvet of BH-vet

15 minuten

10 sessies

€ 999
L-zone

Keuze uit: buik, bovenarmen, bovenbenen of cellulitis op de bovenbenen

30 minuten

10 sessies

€ 1999